16 lutego 2016


Klasyczne dodatki do wielkanocnych potraw

Klasyczne dodatki do wielkanocnych potraw

Przed nami gorączka wielkanocnych przygotowań. W związku z tym, warto już teraz sporządzić listę świątecznych zakupów i koniecznie dopisać do niej tradycyjne wyroby WSP Społem! W końcu bez nich uczta nie może się rozpocząć!

 

Majonez Kielecki dzięki gładkiej, kremowej konsystencji oraz niezmiennej od lat recepturze sprawia, że dania z jego dodatkiem są tak wyjątkowe, jak u mam czy babć. Produkt idealnie uzupełnia smak potraw przygotowanych na bazie jaj i warzyw.

 

Chrzan Luksusowy, dzięki wysokiej, 70% zawartości korzenia chrzanu doda pieczonym mięsom, wędlinom, a także jajkom nie tylko ostrości, ale także wyrazistości.

 

Tym, którzy preferują łagodniejszą kuchnię Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” poleca Musztardę Kielecką delikatesową stołową. Specjał świetnie komponuje się z pasztetami oraz stanowi idealny składnik marynat np. do drobiu. A to wszystko za sprawą charakterystycznego, głębokiego smaku i niepowtarzalnego aromatu.

 

Niech te Święta upłyną pod znakiem tradycyjnych, polskich dań!

Nasze Aktualności