15 grudnia 2016


Majonez Kielecki – przyprawa do świątecznych dań

Majonez Kielecki od ponad 57 lat doprawia potrawy Polaków – zarówno te tradycyjne, jak i te inspirowane nowoczesną kuchnią. W tym roku także  nie może zabraknąć go na świątecznych stołach. Dodatek ten idealnie połączy składniki sałatki jarzynowej, otuli śledzie oraz nada puszystości ciastom.

Poza uniwersalnością zastosowania Majonez Kielecki posiada szereg innych, unikalnych cech. Należą do nich m.in.: aksamitna konsystencja, niezmienna od lat receptura wytwarzania oraz brak substancji konserwujących. Co więcej, przyprawa wyróżnia się charakterystycznym, wyrazistym smakiem.

Obok tradycyjnej wersji kultowego „Kieleckiego” WSP Społem oferuje swoim konsumentom majonez w dwóch innych wariantach – z czosnkiem oraz Omega-3. Dzięki temu, rodzaj i smak produktu można dopasować do preferencji zaproszonych na świąteczne ucztowanie gości.

Nasze Aktualności