23 kwietnia 2015


Musztarda na złoty medal!

Co wyróżnia Musztardę Kielecką delikatesową stołową? Przede wszystkim wykwintny smak, najwyższej jakości składniki, aksamitna konsystencja, a także ponad 80 letnia tradycja wytwarzania. Dzięki temu, chętnie wybierana jest przez polskich i zagranicznych konsumentów, a także doceniana przez ekspertów.

17 kwietnia br. podczas IV Targów Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych Regionalia 2015 komisja konkursowa przyznała Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem” prestiżową nagrodę. Musztarda Kielecka delikatesowa stołowa otrzymała Złoty Medal w kategorii „Skarby Natury”. To potwierdzenie, że przywiązanie firmy do tradycji, wysoka jakość produktu oraz dbałość o szczegóły są wartością cenioną przez odbiorców.
Poza konkursem tegoroczne targi były również dobrą okazją do spróbowania innych produktów regionalnych. Wydarzenie spotkało się z dużym zainteresowaniem zarówno ze strony osób prywatnych, przedstawicieli firm, jak i mediów.

Nasze Aktualności