26 maja 2017


Ocet Kielecki – niezastąpiony w kuchni

Sezon na przetwory zbliża się wielkimi krokami, a tymczasem Wytwórcza Spółdzielnia Pracy Społem jest już na niego gotowa! Z początkiem czerwca na sklepowych półkach pojawią się tradycyjne octy spirytusowe w nowej szacie graficznej.

Producent, chcąc podkreślić pochodzenie swojego wyrobu i jego 85 –letnią tradycję postanowił dokonać zmiany wizerunku produktu. Od teraz na etykiecie Octu spirytusowego 10% będzie widniał napis „Ocet Kielecki”.

Rebranding produktu ma także inny powód. WSP Społem nową stylistyką oraz nazewnictwem wyrobu nawiązuje do tradycyjnej linii Musztard Kieleckich, które powstają w fabryce WSP Społem od 1932 r. wg niezmiennej receptury. Ich kluczowym składnikiem jest właśnie ocet spirytusowy.

Warto także wspomnieć, iż octy WSP „Społem” zostały wielokrotnie odznaczone licznymi nagrodami takimi jak np. Znak „Jakość Tradycja”, Znak Jakości „Q” czy Złoty Laur Konsumenta.

 

Nasze Aktualności

13 grudnia 2017

Świąteczne potrawy z dodatkami od WSP Społem

W czasie rodzinnych spotkań na świątecznym stole nie może zabraknąć tradycyjnych potraw.

Czytaj
7 grudnia 2017

Majonez Kielecki w promocyjnym opakowaniu idealny do świątecznych potraw.

Święta zbliżają się wielkimi krokami, więc warto zaplanować kulinarne przygotowania już teraz.

Czytaj
1 grudnia 2017

Jesienne gotowanie z Chrzanem Luksusowym od WSP Społem.

Chrzan przede wszystkim kojarzy się ze świątecznymi potrawami.

Czytaj
29 listopada 2017

Majonez Kielecki z tytułem SUPERBRANDS 2018!

Majonez Kielecki został ponownie uznany za jedną z najsilniejszych marek na polskim rynku.

Czytaj