26 maja 2017


Ocet Kielecki – niezastąpiony w kuchni

Sezon na przetwory zbliża się wielkimi krokami, a tymczasem Wytwórcza Spółdzielnia Pracy Społem jest już na niego gotowa! Z początkiem czerwca na sklepowych półkach pojawią się tradycyjne octy spirytusowe w nowej szacie graficznej.

Producent, chcąc podkreślić pochodzenie swojego wyrobu i jego 85 –letnią tradycję postanowił dokonać zmiany wizerunku produktu. Od teraz na etykiecie Octu spirytusowego 10% będzie widniał napis „Ocet Kielecki”.

Rebranding produktu ma także inny powód. WSP Społem nową stylistyką oraz nazewnictwem wyrobu nawiązuje do tradycyjnej linii Musztard Kieleckich, które powstają w fabryce WSP Społem od 1932 r. wg niezmiennej receptury. Ich kluczowym składnikiem jest właśnie ocet spirytusowy.

Warto także wspomnieć, iż octy WSP „Społem” zostały wielokrotnie odznaczone licznymi nagrodami takimi jak np. Znak „Jakość Tradycja”, Znak Jakości „Q” czy Złoty Laur Konsumenta.

 

Nasze Aktualności

18 maja 2018

Ketchup śliwkowy – na kulinarną nudę

Dodatki do przysmaków z grilla wcale nie muszą być nudne!

Czytaj
26 kwietnia 2018

Wielozadaniowa Delikatesowa

Marynowanie, nacieranie ziołami, przyprawianie – sposobów na podkreślenie i wydobycie smaku potraw jest wiele.

Czytaj
16 marca 2018

Idealne trio na Wielkanoc od WSP Społem

Do Wielkanocy coraz bliżej, w związku z tym warto już teraz zaplanować świąteczne menu i zrobić listę zakupów.

Czytaj