26 maja 2017


Ocet Kielecki – niezastąpiony w kuchni

Sezon na przetwory zbliża się wielkimi krokami, a tymczasem Wytwórcza Spółdzielnia Pracy Społem jest już na niego gotowa! Z początkiem czerwca na sklepowych półkach pojawią się tradycyjne octy spirytusowe w nowej szacie graficznej.

Producent, chcąc podkreślić pochodzenie swojego wyrobu i jego 85 –letnią tradycję postanowił dokonać zmiany wizerunku produktu. Od teraz na etykiecie Octu spirytusowego 10% będzie widniał napis „Ocet Kielecki”.

Rebranding produktu ma także inny powód. WSP Społem nową stylistyką oraz nazewnictwem wyrobu nawiązuje do tradycyjnej linii Musztard Kieleckich, które powstają w fabryce WSP Społem od 1932 r. wg niezmiennej receptury. Ich kluczowym składnikiem jest właśnie ocet spirytusowy.

Warto także wspomnieć, iż octy WSP „Społem” zostały wielokrotnie odznaczone licznymi nagrodami takimi jak np. Znak „Jakość Tradycja”, Znak Jakości „Q” czy Złoty Laur Konsumenta.

 

Nasze Aktualności

9 października 2017

Kuchnia meksykańska

Rozgrzewająca kuchnia meksykańska z nowością od WSP Społem.

Czytaj
2 października 2017

Sezon na dynię!

Jesień to ostatni moment na zakup sezonowych warzyw i zatrzymanie smaków lata w słoikach.

Czytaj
25 września 2017

Lunch po cygańsku

Miękka, soczysta pierś z kurczaka o intensywnym aromacie to doskonały pomysł na obiad.

Czytaj
11 września 2017

Ketchupik nowy produkt w ofercie WSP Społem

Oferta WSP Społem rozszerzyła się o nowy przysmak stworzony - mowa o Ketchupiku Kieleckim.

Czytaj