2 czerwca 2017


Ocet Spirytusowy w plebiscycie „Złoty Paragon”

Redakcja magazynu HURT&DETAL po raz siódmy przyznała nagrody w konkursie „Złoty Paragon Nagroda Kupców Polskich”. Wyróżnienie w kategorii Octy otrzymał Ocet spirytusowy 10% Wytwórczej Spółdzielni Pracy Społem.

W tym roku do konkursu zgłoszonych zostało ponad 470 produktów w 62 kategoriach. Czytelnicy magazynu mogli oddać swój głos na każdy z ich. Następnie redakcja zsumowała uzyskane punkty i uhonorowała producentów najlepszych produktów oraz usług.

Podczas uroczystej gali laureatom wręczono statuetki „Złoty Paragon 2017”. Szczególne wyróżnienie przyznano również Octowi spirytusowemu 10%, którego historia sięga 1932 roku. Wtedy to w Kieleckich Zakładach Wytwórczych „Społem” wyprodukowano jego pierwszą partię. Swój wyjątkowy charakter zawdzięcza tradycyjnej metodzie wytwarzania.

Nasze Aktualności

9 października 2017

Kuchnia meksykańska

Rozgrzewająca kuchnia meksykańska z nowością od WSP Społem.

Czytaj
2 października 2017

Sezon na dynię!

Jesień to ostatni moment na zakup sezonowych warzyw i zatrzymanie smaków lata w słoikach.

Czytaj
25 września 2017

Lunch po cygańsku

Miękka, soczysta pierś z kurczaka o intensywnym aromacie to doskonały pomysł na obiad.

Czytaj
11 września 2017

Ketchupik nowy produkt w ofercie WSP Społem

Oferta WSP Społem rozszerzyła się o nowy przysmak stworzony - mowa o Ketchupiku Kieleckim.

Czytaj