9 października 2017


Kuchnia meksykańska

Fasola, papryka, kukurydza, pomidory, mięso to składniki charakterystyczne dla kuchni meksykańskiej. Dzięki ich umiejętnemu połączeniu możemy delektować się prawdziwymi daniami Ameryki Łacińskiej. W trakcie gotowania nie może zabraknąć także odpowiednich dodatków np. Sosu Kieleckiego meksykańskiego, który nada wyrazistego smaku i aromatu.

Idealną propozycją na obiad lub kolację po jesiennym spacerze będzie zupa meksykańska z kurczakiem. Na długo zaspokoi głód i będzie doskonałą alternatywą dla tradycyjnych posiłków.

Sekretem jej udanego przyrządzenia są nie tylko świeże zioła i dojrzałe warzywa, ale również właściwy sposób doprawienia. W tej roli znakomicie sprawdzi się Sos Kielecki meksykański – nowość w ofercie WSP Społem. Jego zdecydowany, pikantny pomidorowo-paprykowy smak doda potrawie ostrości oraz intensywnego zapachu, który zachęci do spróbowania nie tylko smakoszy dań kuchni Meksyku.

Niepowtarzalne potrawy meksykańskie tylko z nowym Sosem Kieleckim!

Nasze Aktualności

9 października 2017

Kuchnia meksykańska

Rozgrzewająca kuchnia meksykańska z nowością od WSP Społem.

Czytaj
2 października 2017

Sezon na dynię!

Jesień to ostatni moment na zakup sezonowych warzyw i zatrzymanie smaków lata w słoikach.

Czytaj
25 września 2017

Lunch po cygańsku

Miękka, soczysta pierś z kurczaka o intensywnym aromacie to doskonały pomysł na obiad.

Czytaj
11 września 2017

Ketchupik nowy produkt w ofercie WSP Społem

Oferta WSP Społem rozszerzyła się o nowy przysmak stworzony - mowa o Ketchupiku Kieleckim.

Czytaj