2 października 2017


Sezon na dynię!

Jesień to ostatni moment na zakup sezonowych warzyw i zatrzymanie smaków lata w słoikach. Marynowanie to najlepszy na to sposób, a octy od WSP Społem w wersji tradycyjnej 10% oraz 6% z przyprawami pozwolą cieszyć się pysznymi specjałami nawet środku zimy!

A co można zamarynować oprócz ogórków, papryki czy cukinii? Dynię, która w zalewie octowej jest doskonałym dodatkiem do mięsa. Jej słodko-kwaśny smak idealnie komponuje się zarówno ze schabem czy kurczaka, a także różnego rodzaju serami.

Przetwory z dyni można przyrządzać na wiele sposobów. Na ostro np. z musztardą lub na słodko z cynamonem. Jednakże, w obu przypadkach niezastąpione okażą się octy od WSP Społem.

Nasze Aktualności

13 grudnia 2017

Świąteczne potrawy z dodatkami od WSP Społem

W czasie rodzinnych spotkań na świątecznym stole nie może zabraknąć tradycyjnych potraw.

Czytaj
7 grudnia 2017

Majonez Kielecki w promocyjnym opakowaniu idealny do świątecznych potraw.

Święta zbliżają się wielkimi krokami, więc warto zaplanować kulinarne przygotowania już teraz.

Czytaj
1 grudnia 2017

Jesienne gotowanie z Chrzanem Luksusowym od WSP Społem.

Chrzan przede wszystkim kojarzy się ze świątecznymi potrawami.

Czytaj
29 listopada 2017

Majonez Kielecki z tytułem SUPERBRANDS 2018!

Majonez Kielecki został ponownie uznany za jedną z najsilniejszych marek na polskim rynku.

Czytaj