2 października 2017


Sezon na dynię!

Jesień to ostatni moment na zakup sezonowych warzyw i zatrzymanie smaków lata w słoikach. Marynowanie to najlepszy na to sposób, a octy od WSP Społem w wersji tradycyjnej 10% oraz 6% z przyprawami pozwolą cieszyć się pysznymi specjałami nawet środku zimy!

A co można zamarynować oprócz ogórków, papryki czy cukinii? Dynię, która w zalewie octowej jest doskonałym dodatkiem do mięsa. Jej słodko-kwaśny smak idealnie komponuje się zarówno ze schabem czy kurczaka, a także różnego rodzaju serami.

Przetwory z dyni można przyrządzać na wiele sposobów. Na ostro np. z musztardą lub na słodko z cynamonem. Jednakże, w obu przypadkach niezastąpione okażą się octy od WSP Społem.

Nasze Aktualności

9 października 2017

Kuchnia meksykańska

Rozgrzewająca kuchnia meksykańska z nowością od WSP Społem.

Czytaj
2 października 2017

Sezon na dynię!

Jesień to ostatni moment na zakup sezonowych warzyw i zatrzymanie smaków lata w słoikach.

Czytaj
25 września 2017

Lunch po cygańsku

Miękka, soczysta pierś z kurczaka o intensywnym aromacie to doskonały pomysł na obiad.

Czytaj
11 września 2017

Ketchupik nowy produkt w ofercie WSP Społem

Oferta WSP Społem rozszerzyła się o nowy przysmak stworzony - mowa o Ketchupiku Kieleckim.

Czytaj