2 października 2017
Sezon na dynię!
Jesień to ostatni moment na zakup sezonowych warzyw i zatrzymanie smaków lata w słoikach. Marynowanie to najlepszy na to sposób, a octy od WSP Społem w wersji tradycyjnej 10% oraz 6% z przyprawami pozwolą cieszyć się pysznymi specjałami nawet środku zimy!
A co można zamarynować oprócz ogórków, papryki czy cukinii? Dynię, która w zalewie octowej jest doskonałym dodatkiem do mięsa. Jej słodko-kwaśny smak idealnie komponuje się zarówno ze schabem czy kurczaka, a także różnego rodzaju serami.
Przetwory z dyni można przyrządzać na wiele sposobów. Na ostro np. z musztardą lub na słodko z cynamonem. Jednakże, w obu przypadkach niezastąpione okażą się octy od WSP Społem.

Nasze Aktualności
29 czerwca 2022
Jakie przekąski warto przygotować latem?
Czytaj
27 czerwca 2022
Konkurs „Lata 30 XX wieku”
Czytaj
21 czerwca 2022
Superior Taste Award 2022 dla Majonezu Kieleckiego
Czytaj
15 czerwca 2022