31 lipca 2020


Uwaga konkurs ! Domowe przetwory ze „Społem”

Dojrzałe pomidory, chrupiące ogórki, aromatyczne papryki, czy też dorodne cukinie… Bogactwo natury w środku lata, które warto zamknąć w słoiku z myślą o pozostałej części roku. Zaczynamy sezon na marynaty, weki, zaprawy. A co za tym idzie, jak co roku, zapraszamy Was do konkursu  „Domowe przetwory ze Społem”. Razem z portalem echodnia.eu do środy, 26 sierpnia czekamy na Wasze przepisy pysznych potraw z Octem Kieleckim Spirytusowym.

Podzielcie się z nami swoimi recepturami na najlepsze, najciekawsze, może niespotykane przetwory. Warunek – trzeba do ich przygotowywania użyć Octu Kieleckiego Spirytusowego. Spośród wszystkich zgłoszonych przepisów nagrodzonych zostanie dziesięć pierwszych miejsc. Zwycięzców wybierze niezależne Jury. Do konkursu „Domowe przetwory ze Społem” można zgłaszać się do środy, 26 sierpnia 2020 roku. Wejdź po prostu na stronę https://echodnia.eu/swietokrzyskie/trwa-konkurs-domowe-przetwory-ze-spolem-zgloscie-swoje-przepisy-czekaja-atrakcyjne-nagrody/ar/c17-14286539 i tam prześlij swój przepis.

Dziesięciu laureatów otrzyma kosze upominkowe „Społem”:

Majonez Kielecki 450 ml,

Majonez Kielecki lekki 310 ml,

Majonez Kielecki Omega 310 ml,

Musztarda Kielecka sarepska 190 g,

Musztarda Kielecka czeska 190 g,

Musztarda Kielecka delikatesowa 500 g,

Musztarda Kielecka grillowa 500 g,

Ketchup Kielecki łagodny 500 g,

Ketchup Kielecki pikantny 500 g,

Ketchup Kielecki a’la meksykański 500g,

Sos Kielecki cygański 200 g,

Sos Kielecki tatarski 180 g,

Sos Kielecki amerykański 450 g,

Sos Kielecki czosnkowy 450 g,

Ocet spirytusowy 10% 500 ml,

Chrzan luksusowy 180 g.

Pierwsze trzy miejsca zostaną zaprezentowane w papierowym wydaniu „Echa Dnia”

Wyniki konkursu zostaną ogłoszone 5 września w Magazynie Rodzinnym i na portalu echodnia.eu.

Nasze Aktualności