Ocet

Octy to szczególna pozycja w ofercie WSP „Społem”. Produkowane są w naszym zakładzie już od 1932 roku. Swój wyjątkowy charakter zawdzięczają najwyższej jakości składnikom, jak również tradycyjnej metodzie wytwarzania – fermentacji alkoholowej w drewnianych kadziach. Dzięki temu cieszą się one niesłabnącym uznaniem konsumentów oraz ekspertów. Potwierdzają to prestiżowe certyfikaty i nagrody takie jak: Znak „Jakość Tradycja”, Znak Jakości „Q” czy Złoty Laur Konsumenta. Oprócz octu spirytusowego 10%, w ofercie znajduje się także ocet o smaku estragonowym 6%, ocet o smaku koperkowym 6% oraz ocet o smaku czosnkowym 6%. Wszystkie stanowią doskonały dodatek do marynat, sosów i sałatek.

Ocet spirytusowy 10%

  • Tradycyjna receptura i metoda wytwarzania
  • Produkowany od 1932 roku
  • Najwyższej jakości składniki
  • Doskonały do marynat mięsnych i warzywnych

 

Skład: ocet spirytusowy 10%

Ocet Waga Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym Okres przydatności do spożycia

spirytusowy 10%

500 ml

10

24 mies.

o smaku czosnkowym 6%

200 ml

6

12 mies.

o smaku koperkowym 6%

200 ml

6

12 mies.

o smaku estragonowym 6%

200 ml

6

12 mies.

Nasze Produkty