Sos Tatarski

  • Wyjątkowo polski charakter i smak 
  • Lekko kwaśny i wyrazisty
  • Duża zawartość pysznych warzyw 
  • Puszysta konsystencja 
  • Polecany do kanapek, wędlin, sałatek, jajek i innych potraw na zimno

Składniki: woda, olej rzepakowy, mieszanka warzyw i grzybów konserwowych (ogórek 8,0 %, cebula 4,8 %, pieczarka 3,2 %,woda, koper, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, gorczyca, białka mleka (łącznie z laktozą), aromat (z mleka), regulator kwasowości: kwas mlekowy; aromaty (zawiera seler), serwatka (z mleka), stabilizator: guma guar; przyprawy.

Nazwa
Waga
Ilość sztuk
Okres przydatności do spożycia
Sos Tatarski
180 g
6
6 mies.